Početna Projekti Humanitarna kampanja
Hoću srećno da odrastem PDF Štampa El. pošta

       U partnerstvu sa “Enfants Planete Esperanza” iz Pariz, smo organizovali HUMANITARNU KAMPANJU ZA DECU NAJVECEG IZBEGLICKOG KAMPA U SRBIJI, RADINAC. Pod nazivom “Hocu srecno da odrastem! “, koja je trajala od 25. aprila do 1. juna 2007.

       Osnovni cilj ove kampanje je bio da omogući DECI iz kampa Radinac bolju i sigurniju budućnost, a sa druge strane  stvori kulturni prostor gde bi se promovisala Srbija i kultura uopste.

Kampanja je takodje, imala za cilj da odgovori na kulturne potrebe ljudi,  koji su spremni da svojim učestvovanjem pomognu DECI.

       Humanitarna kampanja je pratilo niz akcija po celoj Srbiji medju kojima su mnoge umetničke radionice, predavanja eminentnih profesora na temu kako da odrastemo sa decom, modne revije modnih kuća MASHA i Hair Factory, izložbe fotografija Marka Kecmana i Giusepe Salerna, extremni sportovi... Kao kruna kampanje je organizovana manifestacija DJs Firs Aid koja se održala na Kalemegdanu, na Partizanovim košarkaskim terenima, 1. juna 2007.  Ponosni smo što je kvalitet i cilj ove kampanje ocarao gradjane kao  i da su se isplatiti napori čitave ekipe ljudi koji su angažovani oko ove jedinstvene i za Srbiju i KAMP vrlo dragocene kampanje dfsfsf

      Ciljevi kampanju su bili postignuti kako sa direktnom humanitarnom pomoći ugroženima iz kampa tako i javnim apelom da se u akciju uključe i društveno odgovorne organizacije i pojedinci. Ovom kampanjom je inicirali smo projekat izgradnje pedesetak kuća za raseljene porodice koje su naseljene u kolektivnom centru Ora-Radinac.

 

 

 

 

 
© 2008 Modem Beograd | DESIGN BY ADD SOFT
© 2021 Modem Beograd. Sva prava zadržana.
Joomla! je Slobodan softver objavljen pod GNU/GPL Licencom.